Au furat mireasa si au ajuns… la spital


Intră acum și în grupul de

Mai multi tineri aflati la o nunta în localitatea Parhauti, împreuna cu mireasa au ajuns la spital în urma unui accident rutier. Acestia au „furat” mireasa si au plecat cu un autoturism dar nu au ajuns prea departe deoarece s-au izbit de un cap de pod. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de sâmbata spre duminica, la ora 00.10, în interiorul localitatii Parhauti, comuna Todiresti, pe D.J. 178 A, s-a produs un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a mai multor persoane.

Astfel, O. Vasile, de 33 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere pentru categoriile B, BE, C, CE, D si DE din anul 1999, în timp ce conducea o autoutilitara marca ,,VW Transporter’’,  nu a adaptat viteza într-o curba  la stânga, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat în coliziune frontala cu parapetul unui pod.

În urma impactului, a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si a nuntasilor, printre care si mireasa: O. Adriana, de 33 ani, T. Mirela, de 25 ani, T. Vasile, de 16 ani, toti din municipiul Suceava, T. Elena, de 37 ani, T. Vasile, de 34 ani, T. Diana Marcela, de 14 ani, toti din comuna Todiresti.

Toate victimele si conducatorul auto au fost transportati la Spitalul Judetean Suceava, fiind stabilita pentru îngrijiri medicale perioada necesara fiecarei victime, între 5- 12 zile, dar toti dupa primirea îngrijirilor medicale s-au întors la nunta.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat . S-a procedat si la recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de