Doua ore de „spectacol” gratuit in fata sediului Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie de 42 de ani, din localitatea sucevena Humoreni si-a iesit miercuri, din fire dupa discutiile purtate cu procurorul care se ocupa de o plângere înaintata  
de aceasta împotriva unui consatean. Nemultumita de cum înainteaza ancheta, Angelica Puiu striga cât o tineau puterile, trântindu-se pe jos, ca „legea tine cu hotii”.
 
Angelica Puiu s-a prezentat, miercuri, la Parchetul de pe lânga Judecatoria Suceava pentru a vedea în ce stadiu se afla dosarul împotriva consateanului Ilie Munga. În plângerea înaintata, femeia îl acuza pe barbat ca i-ar fi batut fetita de doar 11 ani, în mai multe rânduri iar ultima data când a dorit sa-i mai aplice o corectie asemanatoare, copilul a fugit si din neatentie a cazut de pe un pod.
 
Pe de alta parte, procurorii s-au aratat uimiti de gestul sucevencei si nu înteleg aceasta iesire din fire a femeii, Mariana Gretcan – prim procuror al Parchetului de pe lânga Judecatoria Suceava, precizând ca acest caz este în cercetare, fapt ce a fost explicat si Angelicai Puiu. 
Nemultumita de raspuns femeia a ajuns la concluzia ca nimeni nu vrea sa-i faca dreptate iar de aici pâna la cearta a fost doar un pas. Imediat a fost solicitat sprijinul jandarmilor pentru scoaterea acesteia din cladirea Parchetului în vederea continuarii activitatii în liniste.
 
Ajunsa afara, spiritele s-au încins si mai tare, atât jandarmii cât si politistii comunitari sositi la fata locului nereusind pret de aproape doua ore sa o linisteasca pe suceveanca, conditii în care s-a cerut interventia medicilor pentru calmarea ei. Aceasta a fost urcata fortat în ambulanta si transportata la Spitalul Judetean Suceava pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

 


Intră acum și în grupul de