Trei răniţi după ce un şofer băut s-a răsturnat cu maşina la Ipoteşti


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite duminică dimineaţa în urma unui accident provocat de un şofer băut în Ipoteşti care s-a răsturnat cu maşina în afara drumului.

Potrivit IPJ Suceava, poliţia a fost sesizată duminică la ora 6 despre faptul că în comuna Ipoteşti, pe DJ 208A s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

pompieri smurd accident

Echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului, a constatat că un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea autoturismul, în localitatea Ipoteşti, pe DJ 208A, având direcţia de deplasare dinspre „Bosanci” spre „Suceava”, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă prin dreapta şi s-a răsturnat.

 

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului şi a altor doi pasageri în auto, care au fost transportaţi cu ambulanţa la secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,31 mg/l. Ulterior conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz şoferul este cercetat penal pentru „vătămare corporală din culpă” şi conducere a unui vehicul cu îmbibaţie alcoolică peste limita legală.(N.B.)


Intră acum și în grupul de