Tânără de 21 de ani din Grăniceşti, reţinută de poliţişti după ce a provocat un accident la Salcea


Intră acum și în grupul de

O tânără de 21 de ani din Grăniceşti a fost reţinută de poliţişti după ce a provocat sâmbătă seara un accident în oraşul Salcea.

accident politie

Astfel, sâmbătă la ora 19.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, la intrarea în localitatea Salcea, într-o curbă deosebit de periculoasă, o tânără de 21 de ani, din comuna Grăniceşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit în mai multe rânduri de un parapet de protecţie, după care s-a răsturnat.   În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 19 ani, din comuna Dumbrăveni pasageră în autoturism şi rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a unui tânăr de 21 de ani, din comuna Dumbrăveni şi el pasager în autoturism.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânăra are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a dispus reţinerea suspectei pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă” şi ”conducerea unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat”, fiind încarcerată în arestul I.P.J. Suceava.

Poliţiştii arată că pentru siguranţa sărbătorilor de iarnă au intensificat acţiunile în teren şi au informat în permanenţă cetăţenii cu privire la regulile de convieţuire socială şi modalităţile de reducere a riscului infracţional şi victimal.

Ca urmare a măsurilor dispuse, pe perioada Sărbătorilor de Crăciun nu s-au înregistrat fapte grave cu violenţă, acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, furturi cu moduri deosebite de operare sau alte evenimente negative grave.

Mai mult decât atât, în această perioadă, urmare a măsurilor dispuse, la nivelul judeţului nu s-au înregistrat evenimente rutiere soldate cu decesul victimelor. Toate aceste aspecte pozitive care au creat un climat de siguranţă, s-au datorat şi fermităţii cu care poliţiştii au aplicat legea, prezenţa activă în teren şi măsurile dispuse cu profesionalism, asigurând sărbători liniştite pentru suceveni dar şi pentru turiştii aflaţi pe raza judeţului.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de