Cazul Remes este o actiune politica premeditata, tinta fiind Guvernul Tariceanu si PNL


Intră acum și în grupul de

Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu a declarat vineri, într-o conferinta de presa ca într-un stat democratic ar trebui sa functioneze prezumtia de nevinovatie, iar cazul Remes este o actiune politica premeditata, tinta fiind Guvernul Tariceanu si PNL. Ion Lungu a mai spus ca în România s-a ajuns ca dreptatea sa se împarta la televizor ca pe vremurile din dictatura comunista când procesele se desfasurau prin cantine sau camine culturale în fata oamenilor muncii

Ion Lungu a mai mentionat ca se încearca denigrarea Guvernului în pragul alegerilor europarlamentare si în momentul când s-au anuntat majorarea pensiilor, subventii în agricultura si bugetul dezvoltarii pentru anul 2008.

Presedintele PNL Suceava a mai afirmat ca problema Remes e colaterala, si ca pe fond este batalia politica, intrându-se deja în campanie electorala.

În opinia senatorului PNL de Suceava, Tiberiu Prodan, scenariul care este acum pus în practica a fost „gândit la Neptun” în luna august, întâlnire la care au participat si membri din conducerea PSD. Acesta a mai spus ca cel vizat este PNL. „PNL este vitelul de sacrificiu”, a spus Tiberiu Prodan.


Intră acum și în grupul de