PSD spera ca oficialii europeni sa fie ingaduitori „cu cei saraci cu duhul” privind activarea clauzei de salvgardare pe Agricultura


Intră acum și în grupul de

Actualii guvernanti nu au timpul necesar pentru a fi recuperate restantele în domeniul Agriculturii este de parere deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan, membru al Comisiei de Agricultura a Camerei Deputatilor. Acesta a declarat vineri, ca întârzierile înregistrate pentru acreditarea definitiva a Agentiei de Plati si Interventii în Agricultura nu se vor putea recupera în 30 de zile, asa cum s-au angajat guvernantii. Ioan Stan spera ca oficialii europeni sa mai permita prelungirea termenului cu înca 30 de zile. Parlamentarul sucevean a declarat ca „doar bunul Dumnezeu ne poate ajuta” spunând ca este posibil ca oficialii europeni sa fie mai îngaduitori „cu cei saraci cu duhul”.

Vinovati de aceasta situatie, spune deputatul PSD, sunt cei trei fosti ministri ai Agriculturii din guvernarea D.A. si a cerut ca acestia sa fie „amendati material si penal”.

În conditiile de fata, noul ministrul al Agriculturii, Dacian Ciolos, va avea posibilitatea sa-si dovedeasca competenta pentru acest post, situatia din acest moment fiind un examen, în opinia lui Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de