Fetiță de cinci ani accidentată mortal, în ajunul Anului Nou, la Putna. Alți doi bătrâni și-au pierdut viața în accidente la Udești și Frătăuții Vechi


Intră acum și în grupul de

O fetiță în vârstă de cinci, din Putna, a fost accidentată mortal, în ajunul Anului Nou, pe raza localității. Ea se afla împreună cu alți copii și voia să traverseze strada.

pompieri smurd accident

Potrivit Poliției Județene, joi, în jurul orei 19.29, un tânăr șofer în vârstă de 22 de ani, din Putna, a fost surprins de apariția pe carosabil a unui grup de copii ce traversau strada neregulamentar.

Cu toate că a încercat să evite accidentul, șoferul a acroşat o minoră de 5 ani pe care a proiectat-o în șanțul din partea dreaptă a carosabilului.

Tot în acest sfârșit de săptămână alte două persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere. Un bătrân căzut pe carosabil a fost accidentat mortal la Udești, iar un altul a fost acroșat de o mașină pe raza comunei Frătăuții Vechi.

Poliția Suceava a mai arătat că miercuri, 30 decembrie 2015, pe raza comunei Udești, un bărbat în vârstă de 79 de ani, din localitate, ce se afla căzut pe carosabil a fost accidentat mortal.

El a fost surprins şi accidentat de un tânăr șofer în vârstă de 19 ani, din municipiul Suceava.

De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă, 2 ianuarie 2016, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Frătăuții Vechi, care se deplasa pe mijlocul părții carosabile, având o traiectorie sinuoasă, a fost accidentat mortal de o mașină condusă de un consătean de 22 de ani.

Cei trei șoferi implicați în accidente au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ei s-au ales cu dosare penale ce vor fi soluționate procedural. (Mihaela Tcaciuc)

 

 

 


Intră acum și în grupul de