Tort de orez cu carne de curcan

-1 piept mare de curcan

-500g. orez

-1 ardei gras mare rosu si unul verde

-4 linguri ulei

-4 oua

-100g. smîntîna

-200g. cascaval ras

-2 rosii

-2 legaturi patrunjel

-1 ceapa

-sare, piper,boia dulce

Se calesc 5 minute în ulei încins ceapa, ardeiul si pieptul de curcan tocate marunt apoi se adauga orezul si se tine pe foc pîna legumele devin translucide. Se adauga 1 litru de apa, sare si piper si se mai lasa la foc mic 20 minute apoi se lasa sa se raceasca. Într-un castron se amesteca ouale, boia, smîntîna si cascavalul ras si se toarna peste orez si se amesteca totul si se pune într-o cratita de tort unsa bine cu ulei. Se netezeste bine deasupra si se aseaza felii de rosii, cascaval ras si patrunjel tocat fin. Se da la cuptor 30 minute. Se taie ca feliile de tort si se consuma ca aperitiv. 

Pofta buna !