FOTO Cei mai buni înotători din 2015 au fost premiați de Asociația Județeană de Natație Suceava


Intră acum și în grupul de

premiere inotatori (1)

Asociația Județeană de Natație Suceava a organizat, vineri, 8 ianuarie, la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, o festivitate de premiere a celor mai buni înotători din 2015, dar și a antrenorilor acestora.

medalii

„Avem plăcerea, pentru prima dată, să facem premierea celor mai buni înotători din județ. Îi felicit pe toți acești copii care sunt astăzi aici, și nu numai, prin eforturile pe care le depun au obținut niște rezultate deosebite, care ne încântă atât pe noi, cât și pe ceilalți oameni care lucrează în sport”, a declarat Cezar Moscaliuc, antrenor al clubului CSŞ 3 Suceava.

La rândul său, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava, Cristi Bărculescu, a felicitat conducerea Asociației Județene de Natație pentru inițiativa de a organiza din fonduri proprii festivitatea de premiere, dar și sportivii și antrenorii pentru performanțele obținute.

Bărculescu a mai spus că și în acest an instituția pe care o conduce va face toate demersurile pentru buna organizare a tuturor competițiilor sportive și nu numai.

„Și în acest an, în măsura posibilităților financiare, vom sprijini și alte competiții sportive sau alte acțiuni și evenimente pentru tineret, precum și organizarea de tabere școlare”, a spus Cristi Bărculescu.

Cea mai bună înotătoare a județului Suceava, în 2015, a fost desemnată Diana Lissov. Aceasta a reușit să urce până pe podiumul seniorilor, unde a luat o medalie de argint și trei de bronz. De asemenea, tânăra deține patru titluri de campion național la juniori și este componentă a lotului național de natație.

premiere inotatori (12)

Cu locul doi, în topul celor mai buni înotători, a fost desemnat Teodor Marchitan, posesor a cinci titluri de campion național, iar cu locul trei, Șerban Cotos – multiplu campion național la categoria lui de vârstă.

În top zece cei mai buni înotători ai județului Suceava în anul precedent au mai intrat: pe locul patru – Antonia Nițu și Călin Moscaliuc, locul cinci – Ana Blănaru, locul șase – Delia Ostafi, locul șapte – Claudiu Timofte, locul opt – Ioana Năstacă, Sebastian Croitor, Vlad Brandis și Mircea Nistor, locul nouă – Ioana Ursu, Daria Lucan, Alexandru Mateiciuc și Ioan Onesim, iar pe locul zece – Mario Diaconescu, Victor Turuianu și Ionuț Socoliuc.

De asemenea, câte doi sportivi din partea fiecărui club de înot din județul Suceava au fost premiați.

Astfel, de la Clubul Universitatea Suceava au primit diplome Teodor Fotciuc și Mihail Vlad Ciubotaru, de la Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului – Aurora Chițac și Daniel Corbu, de la Aqua Club Fălticeni – Sofia Maftei și Luca Crâșmariu, iar de la CSȘ 3 Suceava – Andra Socoliuc și Maria Verciuc.

Au mai primit diplome: Adrian Prisăcăruță, președintele Asociației Județene de Natație, Cristi Bărculescu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava, dar și antrenorii sportivilor: Sorin Rață, Elena Rață, Anca Sasu, Gabriel Pânzaru, Andrei Pinticanu, Cristian Lăcătuș, Bogdan Hrișcu și Cezar Moscaliuc. (Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de