Nocturna lui Lungu nu are susţinerea liberală în Consiliul local: Nu poţi construi o nocturnă la un stadion pe jumătate închis


Intră acum și în grupul de

Liderul organizaţiei municipale PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, consideră că este penibilă iniţiativa lui Ion Lungu de a aloca un milion de euro pentru construcţia unei nocturne la Stadionul Areni, care este pe jumătate închis pentru că există risc în exploatare.

stadion areni

Bălan a spus într-o conferinţă de presă că Stadionul Areni nu prezintă siguranţă pentru spectatori, iar jumătate din locuri nu pot fi folosite întrucât există risc în exploatare, iar primarul vrea să aloce un milion de euro pentru nocturnă.

„Ne propune nocturnă pe un stadion în beznă, fără echipă de fotbal”, a spus Bălan.

Bălan a mai declarat că aşa înţelege Ion Lungu să încurajeze sportul în municipiu, la fel cum în ceea ce priveşte cultura, el crede că fanfara care îi cântă în parc, de câteva ori pe an, este eveniment cultural pentru un municipiu de talia Sucevei.

Primarul Ion Lungu a anunţat, miercuri, cele 15 priorităţi pe care le are în acest an, una dintre ele fiind instalarea unei instalaţii de iluminat nocturn la Stadionul Areni.

El a spus că proiectul unui nou stadion nu poate fi încă pus în aplicare întrucât este foarte scump, dar că îşi propune modernizarea actualului stadion prin instalarea unei nocturne. (R.N.B.)


Intră acum și în grupul de