PNL Suceava crede ca presedintele tarii „isi pregateste participarea personala la campania PD”


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa ca presedintele Traian Basescu „devine din ce în ce mai transparent”. Mihai Aurel Steiciuc a spus ca pe Traian Basescu votul uninominal l-a interesat de doua ori anul acesta, în primavara când s-au anuntat alegerile europarlamentare pe 19 mai si acum, când sunt anuntate alegerile europarlamentare pe 25 noiembrie. „Este vizibil pentru fiecare ca, de fapt, el îsi pregateste participarea personala la campania PD” a precizat viceliderul liberalilor suceveni.

Mihai Aurel Steiciuc a mai spus ca aceasta discutie este inutila si crede ca în Parlament „nu exista înca masa critica pentru a trece o asemenea lege”.

Acesta considera ca un referendum pe aceasta tema nu ar face altceva decât sa aduca tema în discutia Parlamentului, dar tot Parlamentul trebuie s-o voteze.

Totusi viceliderul PNL Suceava spune ca Guvernul Tariceanu trebuie sa-si asume raspunderea pe aceasta problema, dupa alegerile europarlamentare din noiembrie. 


Intră acum și în grupul de