Amenzi de peste 120.000 lei aplicate de polițiștii suceveni în doar două zile


Intră acum și în grupul de

În doar două zile, polițiștii rutieri suceveni au aplicat amenzi de peste 120.000 lei șoferilor care nu respectă legislația în vigoare și au testat cu aparatul etilotest 257 de conducători auto.

politie amenzi

Potrivit Poliției Județene, în zilele de 16 și 17 ianuarie a.c., Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de poliţişti de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, a organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ.

Au fost luați în vizor șoferii care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, dar și cei care apasă prea tare pedala de accelerație.

Astfel, polițiștii au constatat opt infracţiuni rutiere, din care patru pentru alcoolemie, iar patru pentru alte cauze şi au aplicat 359 de sancţiuni contravenționale în valoare de 123.402 lei, din care 188 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Polițiștii au reținut și 29 de permise de conducere, 12 fiind pentru pentru viteză, nouă pentru alcoolemie, opt pentru alte cauze, și au restras zece certificate de înmatriculare. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de