Primarul Sucevei le-a cerut directorilor de școli să instaleze camere video și să obțină autorizații de funcționare de la ISU


Intră acum și în grupul de

Directorii unităților de învățământ din municipiul Suceava trebuie să asigure securitatea elevilor atunci când se află atât în interiorul școlii, cât și în afara ei. În acest sens, primarul Sucevei le-a cerut directorilor de școli să instaleze camere video și să obțină autorizații de funcționare de la ISU.

Ion Lungu

 

În cadrul unei ședințe cu directorii unităților de învățământ din Suceava, primarul Ion Lungu i-a avertizat că municipalitatea nu are suficiente forțe de poliție și din acest motiv școlile trebuie să fie dotate cu aparatură specifică de pază și protecție.

Astfel, primarul le-a cerut directorilor de școli să prindă în bugetul necesar în acest an bani pentru aparatura de pază, dar și pentru expertizele necesare pentru intrarea în legalitate în ceea ce privește siguranța la incendii.

„Vă rog să prindeți bani în buget pentru două aspecte, autorizarea școlilor de la ISU și supravegherea video”, le-a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, directorilor unităților de învățământ. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de