FOTBAL » Vin propunerile pentru Piturca


Intră acum și în grupul de

Calificarea României la turneul final Euro – 2008 i-a adus selectionerului Victor Piturca si oferte de a antrena în strainatate. Conform ultimelor informatii, nationala Elvetiei si clubul francez Lens i-ar fi propus românului contracte din care ar urma sa câstige aproximativ un milion de euro pe an. Sansele ca selectionerul sa se desparta totusi de nationala sunt destul de mici.

Contractul lui Piturca expira în aceasta vara, dar are o clauza conform careia întelegerea se prelungeste automat înca doi ani în cazul calificarii la Europene. Convinsi ca Piturca va continua la nationala, oficialii FRF iau deja în considerare si marirea contractului sau de la 250.000 de euro, cât câstiga Piti în prezent pe un an, la 400.000 de euro.

Reactiile sefilor fotbalului românesc la aflarea vestii ca Piturca ar avea ceva oferte au fost destul de categorice: “Nu cred ca Piturca va pleca, îl cunosc si stiu ca atunci când promite ceva se tine de cuvânt. Terminati cu milioanele astea pe care le-ar primi de la elvetieni!”, a declarat Mircea Sandu, abia întors din Luxemburg. Detalii despre situatia contractuala a lui Piturca a dat Ionut Lupescu: “Nu stiu de nicio oferta pentru Piturca, întrebati-l pe el. El stie foarte bine: contractul lui se termina la Europene, iar federatia va face tot posibilul ca în iarna sa-i negocieze prelungirea întelegerii”. În stilu-i caracteristic, si Mitica Dragomir a avut o opinie în aceasta privinta: “Cine da 4,5 milioane, da, ar putea sa-l ia. Au vrut sa-l ia si altii mai mari, nu doar elvetienii, dar asta e nationalist 100%”, a încheiat presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.


Intră acum și în grupul de