Baut si cu permisul suspendat a lovit o masina


Intră acum și în grupul de

Un suceven aflat sub influenta bauturilor alcoolice, cu permisul de conducere retinut a lovit o masina pentru ca nu a acordat prioritate. Potrivit IPJ Suceava, vineri seara, la orele 22.00,  la intersectia strazilor Gheorghe Doja cu Mircea Damaschin din municipiul Suceava, G. VALERICA de 46 ani, din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoriile ,, B , C ’’ din anul 1982, în timp ce conducea un autoturism marca Opel Vectra, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Dacia Logan, condus regulamentar de A. ADRIAN  de  37 ani, din localitate. În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala lui A. IONUT, în vârsta de 5 ani, pasager în autoturismul Dacia Logan, care a fost  transportat la spital. Atât tatal cât si copilul nu aveau atasate centurile de siguranta.

Cât priveste conducatorul auto ce nu a acordat prioritate nu a fost pentru prima data când a condus sub influenta bauturilor alcoolice, permisul de conducere al acestuia fiind retinut din 13.08.2007 pentru „infractiunea de refuz sau sustragere de la recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Ambii  conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ pentru A. ADRIAN si de 0,83 mg/l în aerul expirat pentru G. VALERICA. 


Intră acum și în grupul de