Casa Tineretului pe lista de prioritati a PD


Intră acum și în grupul de

Liderii locali ai PD Suceava au solicitat municipalitatii sucevene urgentarea demersurilor pentru amenajarea unei Case a Tineretului în municipiul resedinta de judet. Presedintele organizatiei municipale Suceava a PD, Florin Olaru a declarat duminica, presei ca o astfel de investitie este „extrem de necesara si le-a cerut factorilor de decizie din urbe „sa lase politica deoparte când e vorba de tineri si probleme lor”.

Acesta a apreciat ideea Primariei de a amenaja un spatiu pentru tineri în cladirea cinematografului Modern dar este de parere ca lucrurile trebuie urgentate. „Trebuie sa lasam deoparte politica si sa dam tot sprijinul necesar pentru rezolvarea problemei în cadrul Consiliului Local având ca optiune cladirea cinematografului Modern care poate functiona atât ca cinema ca si pâna acum cât si ca o Casa a Tineretului.

Ne trebuie un spatiu pentru activitati culturale destinate tinerilor. Stim cu totii ca zecile de scoli din Suceava nu au spatii adecvate pentru desfasurarea acestor activitati. Ar fi normal sa cautam si sa gasim solutii pentru a nu fi nevoiti sa fim pusi în situatia ca elevii si profesorii sa bata pe la usile sponsorilor pentru a face rost de bani sa închirieze o sala pentru diverse activitati. Spre exemplu situatia din perioada asta când mai toate liceele organizeaza baluri ale bobocilor iar singura optiune rezonabila pentru organizarea de astfel de evenimente este Casa Culturii”, a precizat Florin Olaru.

Liderul PD Suceava a mai adaugat ca în cadrul „Laboratorului de proiecte” care functioneaza în interiorul organizatiei se lucreaza la un proiect cultural de anvergura pentru municipiul resedinta de judet, care va fi prezentat în curând sucevenilor.


Intră acum și în grupul de