„Pa Saracie!” Sloganul cu care Catalin Nechifor isi incepe campania pentru Parlamentul European


Intră acum și în grupul de

TSD si-a lansat, sâmbata, într-o actiune organizata la Bucuresti, candidatul pentru alegerile pentru Parlamentul European, suceveanul Catalin Nechifor.

Catalin Nechifor, care este prim vicepresedinte al PSD Suceava si vicepresedinte TSD, a aratat ca în  competitia pentru Parlamentul European PSD are un numar important de tineri pe lista, câtiva în zona eligibila, cu ar fi Daciana Sârbu pe locul 4, Cristina Dumitrache (Constanta) -locul 11 sau Daniel Barbulescu (Olt) – locul 13.

„Sunt sanse ca PSD sa obtina peste 30% din voturi pe 25 noiembrie. Mai precis 11 mandate, prin urmare trei tineri din 11 propuneri vor merge la Bruxelles. Adica 27 %. Ceea ce nu de loc putin”, sustine Catalin Nechifor care subliniaza ca nu se poate spune ca PSD nu e un partid reformat ci este modernizat si întinerit.

„În ciuda faptului ca atacurile din ultimii trei ani au fost din toate partile si din interior si din exterior, am rezistat si continuam sa reprezentam o problema pentru cei care vor sa ne vada în afara scenei politice”, sustine Catalin Nechifor.

Acesta considera ca PSD va demonstra ca este alternativa credibila la actuala guvernare si ca de aceasta data nu va mai fi necesar doar votul negativ pentru schimbarea puterii politice.

„De aceasta data va fi obligatoriu sa demonstram ca suntem un partid de stânga adevarat, care se preocupa si rezolva probleme pentru toti românii, pentru cei multi, dar si pentru cei saraci si defavorizati”, a spus prim vicepresedintele PSD Suceava.  

Acesta a mai aratat ca românii s-au convins de incompetenta guvernarii portocalii si ca „visul urât cederist din perioada 1996 – 2000, s-a transformat în cosmar în ultimii trei ani, în perioada guvernarii de dreapta PNL-PD, împreuna cu presedintele jucator Traian Basescu”.

Catalin Nechifor a remarcat ca electoratului român i-a ramas gustul amar, al sperantei desarte, al promisiunii fara acoperire pe care cei ce conduc România de azi au facut-o cu nonsalanta în 2004. „Pur si simplu nu traim bine”, a spus Catalin Nechifor care a subliniat ca si în alte tari europene sunt multi saraci, dar ca îi este frica sa se gândeasca câti români sunt saraci si câti dintre acestia traiesc în saracie severa.

„Cred ca asta ar trebui sa fie batalia pentru România europeana. „Pa saracie” va fi crezul meu, pentru care ma voi lupta pentru a ajunge în Parlamentul European. Pentru ca avem o sansa unica, cu banii europeni sa schimbam viata românilor. Nu vom reusi sa traim mai bine daca nu scapam de saracie”, a mai spus Catalin Nechifor. 


Intră acum și în grupul de