In comuna Fundu Moldovei gestionarea deseurilor lasa de dorit


Intră acum și în grupul de

Comisarii suceveni de mediu au aplicat nu mai putin de patru amenzi în comuna Fundu Moldovei, cea mai mare fiind de 100 milioane de lei vechi. Potrivit comisarului-sef Constantin Harasim firma RO COMPACTO 2000 SRL din BRANISTEA, comuna Fundu Moldovei a fost amndata cu 10.000 lei (100 milioane de lei vechi) pentru nerespectarea legii privind gestionarea deseurilor rezultate în urma procesului de obtinere a materialelor lemnoase (gestionarea deseurilor lemnoase se face de catre detinatorul de deseuri lemnoase cu respectarea prevederilor din autorizatia de mediu pentru activitatea desfasurata care genereaza deseuri lemnoase).

O sanctiune de 2.000 lei a fost aplicata AF TIMPAU D. DUMITRU din comuna Fundu Moldovei pentru eliminarea deseurilor fara asigurarea masurilor de protectia mediului. Aceeasi amenda a primit-o si AF SENCIUC ION din localitate pentru lipsa unei evidente stricte a producerii, transportului si eliminarii deseurilor.

Cu o amenda în valoare de 1.000 lei a fost sanctionat RATU GHEORGHE deoarece nu a tinut seama de reglementarile privind regimul deseurilor care precizeaza ca în gestionarea deseurilor lemnoase detinatorii de deseuri lemnoase au obligatia sa depoziteze deseurile lemnoase în mod selectiv pe platforme betonate special amenajate.


Intră acum și în grupul de