Pacientii spitalului judetean vor primi hrana facuta in alte cantine sau prin firme de katering


Intră acum și în grupul de

Pacientii internati în Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava vor primi hrana preparata în alte cantine din municipiul Suceava sau firme de katering. Conducerea Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Suceava a efectuat luni o verificare la unitatea spitaliceasca judeteana dat fiind faptul ca 1 noiembrie este termenul acordat de DSVSA Suceava pentru aducerea cantinei spitalului judetean la parametrii normali de functionare.

Potrivit directorului DSVSA Suceava, Petrea Dulgheru au fost stabiliti etapele ce trebuie urmarite pentru ca lucrarile sa se desfasoare în ritm rapid si de buna calitate iar bolnavii sa poata servi masa în conditii corespunzatoare de siguranta alimentara.

„Datorita faptului ca nu se pot efectua lucrari de modernizare în acelasi timp cu prepararea hranei pentru bolnavi, hrana va fi preparata la alte cantine din municipiul Suceava sau la firme de katering” a precizat Petrea Dulgheru, care a adaugat ca în momentul în care jumatate din cantina va fi modernizata, spatiul corespunzator va fi separat de cel necorespunzator cu panouri din termopan pentru a se evita contactul cu spatiul ce se afla în lucru pentru a se putea folosi la prepararea hranei în conditii de siguranta alimentara.

Potrivit sefului DSVSA Suceava luni, la spitalul judetean au avut loc licitatii pentru procurarea echipamentului de ventilatie, pâna la sfârsitul saptamânii urmând a se desfasura licitatii pentru proceduri de achizitii publice iar lucrarile efective vor începe din 3 noiembrie.

Petrea Dulgheru a mai mentionat ca în toata aceasta perioada conducerea spitalului judetean trebuie sa gaseasca solutii de servire a mesei în conditii de siguranta alimentara.


Intră acum și în grupul de