Sub nasul polițiștilor: Beat și fără permis, un tânăr din Vicovu de Sus a schimbat locul la volanul mașinii cu un pasager


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din oraşul Vicovu de Sus, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini băut și fără permis de conducere. El a încercat să păcălească polițiștii care l-au oprit, schimbând locul la volanul mașinii cu un pasager.

POLITIE - RAZIE

Potrivit Poliției Județene, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.20, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus și a Postului de poliţie Ulma aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu.

„Conducătorul auto a oprit în afara părţii carosabile, a coborât din autoturism pe partea din dreapta-faţă, iar la volanul acestuia a trecut prin interiorul autoturismului, o altă persoană de sex masculin, ce se afla pe scaunul din stânga şoferului, autoturismul fiind prevăzut cu volan pe partea dreaptă”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Aceștia au mai arătat că tânărul care a condus mașina, un localnic de 18 ani, emana halenă alcoolică, însă a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult decât atât, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de