Sase zone din judet fara curent electric din cauza ninsorilor


Intră acum și în grupul de

Consumatorii din sase zone ale judetului au ramas marti, fara curent electric, în urma conditiilor meteo deosebite (ninsoare, ploaie, vânt puternic, depuneri de chiciura), fiind înregistrate multe avarii ale instalatiilor de distributie a energiei electrice din judetul Suceava. Potrivit E.ON Moldova avariile au fost determinate în primul de caderea de vegetatie, îngreunata de zapada de mare densitate, peste liniile aeriene ce au produs ruperi de conductoare si de elemente de izolatie si sustinere a conductoarelor.

Astfel, de la orele prânzului a fost întrerupta alimentarea cu energie electrica la consumatori din zonele: Slatina, Cornu Luncii, Malini, Gainesti, Valeni, Pojorâta.

Echipele E.ON Moldova Distributie au intervenit pentru remedierea avariilor si pentru reluarea alimentarii cu energie electrica. „Interventiile s-au desfasurat în conditii deosebit de dificile, atât din cauza conditiilor meteo, cât si din cauza accesului dificil în unele zone – mai ales în zona Valeni, unde au avut loc alunecari de teren.

La ora 17.00 a fost reluata alimentare cu energie electrica în majoritatea zonelor cu exceptia a doua posturi de transformare din zona Valeni ce deservesc aproximativ 60 consumatori, precum si un grup izolat de consumatori din zona Pojorâta.

Echipele E.ON Moldova lucrau marti seara, în continuare, în pofida conditiilor meteo nefavoarbile, pentru reluarea alimentarii cu energie electrica la toti consumatorii.


Intră acum și în grupul de