Fara permis si in stare de ebrietate la volan a plonjat in raul Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi barbati din judetul Suceava au fost depistati la volanul autoturismelor desi nu aveau premise de conducere dar se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, unul din ei plonjând în râul Suceava. Potrivit IPJ Suceava, luni, la orele 02.20, C. CONSTANTIN, în vârsta de 32 ani, din comuna Voitinel, fara a poseda permis de conducere, aflându-se în stare de ebrietate, în timp ce conducea un autoturism marca ,,Dacia 1310”, pe D.C. Bilca – Galanesti, a pierdut controlul directiei, a lovit un parapet metalic, dupa care autoturismul a plonjat în albia râului Suceava. Din impact a rezultat ranirea usoara a lui N. GEORGE, din comuna Bilca, pasager, care necesita pentru vindecare un numar de 10-12 zile îngrijiri medicale.

Conducatorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a detine permis de conducere, în stare de ebrietate si parasirea locului accidentului.

De asemenea, lucratorii postului de politie Scheia ,în noaptea de 20/21.10.2007 l-au depistat pe M. Florin, de 19 ani, din satul Mihoveni – comuna Scheia , în timp ce conducea un autoturism marca Dacia 1300, fara a poseda permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice .

Cel în cauza este cercetat sub aspectul savârsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibatie alcoolica peste limita legala si conducere fara permis.


Intră acum și în grupul de