Campania pentru PE inceputa in forta de PD


Intră acum și în grupul de

Candidatul PD Suceava la alegerile pentru Parlamentul European, Florin Hrebenciuc si echipa cu care democratii se vor prezenta în fata electoratului a fost prezentata reprezentantilor PD din întreaga tara, la Bucuresti, unde alaturi de democrati s-a aflat si presed­intele Traian Basescu. Prezentarea candidatilor s-a facut într-o maniera moderna, din cadru nelipsind materialele destinate unei adevarate sarbatori: artificiile, baloanele colorate, esarfele portocalii de la gâtul participantilor.

„Primul pas al drumului nostru catre aceasta Românie de mâine sunt alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc în 25 noiembrie. Partidul Democrat vine în fata alegatorilor cu o lista de candidati care reprezinta clasa politica a zilei de mâine. Veti gasi pe aceasta lista oameni tineri, dar profesionisti, plini de entuziasm, dar si de maturitate, oameni pentru care Uniunea Europeana nu mai este de mult ceva nou. Oameni onesti, care nu au intrat în politica pentru a-si umple buzunarele, ca atâtia altii.

Viitorii deputati democrati în Parlamentul European vor porni din start cu un avantaj remarcabil: vor face parte din cel mai puternic si mai influent grup politic, cel al Partidului Popular European”, a declarat la întoarcere Hrebenciuc, care este si vicepresedinte al Organizatiei Judetene Suceava a PD. La lansarea de la Bucuresti au participat peste 6000 de democrati din întreaga tara, aceasta fiind primul pas pentru PD în cursa începuta pentru câstigarea primelor alegeri pentru Parlamentul European.


Intră acum și în grupul de