Peste 11.000 de suceveni au fost la Cinema Modern de la deschidere. De acum se pot face rezervări online


Intră acum și în grupul de

Peste 11.000 de suceveni au fost la Cinema Modern de la deschiderea acestuia în luna noiembrie, a anunţat, miercuri, viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi.

ecran cinema modern

Viceprimarul a menţionat într-o conferinţă de presă că au fost vândute 11.115 bilete la filmele care au rulat la acest cinematograf de la deschidere.

El a mai spus că ţinând cont de cerinţele actuale ale pieţei şi municipalitatea suceveană a realizat un site pentru Cinema Modern şi aplicaţii atât pentru terminalele Android cât şi IOS pe care se pot face rezervări şi se vor putea achiziţiona şi bilete.

Harşovschi a menţionat că site-ul este actualizat şi în legătură cu sistemul de emitere de bilete, iar pentru aceste servicii, care includ şi aplicaţiile pentru terminalele mobile şi mentenanţa pentru un an, costul se ridică la 50.600 de lei (circa 11.000 de euro), fiind realizate de aceeaşi firmă bucureşteană care a implementat sistemul electronic de emitere de bilete şi de verificare la intrarea în sala de spectacole.

Harşovschi a menţionat că Cinema Modern are preţuri mai mici decât celelalte cinematografe din municipiu şi că sucevenii vor putea să afle programul şi să-şi achiziţioneze biletele direct de pe site sau folosind aplicaţiile de telefon mobil.

El a anunţat că 12 februarie la Cinema Modern va avea loc premiera filmului românesc Orizont, un thriller ardelenesc, fiind cel de-al treilea lung metraj al lui Marian Crişan şi care a avut premiera mondială în noiembrie la Tallin.

 


Intră acum și în grupul de