Harşovschi privind lucrările la Stadionul Areni: Mai întâi consolidarea tribunelor, asigurarea de toalete şi locuri de parcare şi apoi nocturna


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a declarat, miercuri, că în ceea ce priveşte lucrările la Stadionul Areni mai întâi trebuie consolidate tribunele care nu asigură siguranţa spectatorilor, apoi trebuie înfiinţate toalete, găsite spaţii pentru locuri de parcare şi apoi ar urma să fie introdus iluminatul nocturn.

Harşovschi a spus într-o conferinţă de presă că au fost alocaţi 800.000 de lei pentru consolidarea tribunelor Stadionului Areni.

stadion areni trial 3.png

„Ne axăm mai întâi pe siguranţa cetăţenilor”, a spus viceprimarul care a precizat că totodată vor fi modernizate şi vestiarele jucătorilor care iarna se încălzesc cu o sobă.

Totodată, se va face un studiu care va stabili unde se vor putea amplasa toalete pentru că acum stadionul nu beneficiază decât de aşa numitele toatele ecologie, dar şi unde se va putea amenaja o parcare pentru că nu este normal ca un stadion să nu beneficieze de locuri de parcare.

El a spus că ulterior se va pune problema unei nocturne pe stadion şi consideră că în campionatul următor, echipa suceveană va putea disputa jocurile de acasă pe perioada zilei.

Primarul Ion Lungu propusese alocarea sumei de un milion de euro pentru montarea unei instalaţii nocturne pe stadionul sucevean, dar Consiliul Local a respins această propunere.

Haroşvschi a mai declarat că se vor aloca şi 1,63 de milioane de lei pentru construcţia de tribune şi vestiare la Liceul cu Program Sportiv, dar şi 350.000 de lei pentru vestiare modulare şi sistem de irigaţii pentru terenul de antrenament din Iţcani. (N.B.)


Intră acum și în grupul de