Decizia consilierilor locali PSD de a protesta in fata Primariei municipiului este pe placul PD Suceava


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei municipale PD Suceava, Florin Olaru, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa, ca saluta initiativa consilierilor locali PSD si si-a exprimat speranta ca acestia chiar vor organiza protestul deoarece problemele expuse sunt reale, corecte. Totusi Florin Olaru a evitat sa spuna daca si consilierii PD vor participa la protest.

Pe de alta parte, liberalii suceveni si-au aratat dezaprobarea. Presedintele organizatiei municipale a PNL Suceava, Angela Zarojanu a afirmat ca liberalii sunt îngrijorati de „atitudinea sfidatoare” a consilierilor PSD la adresa locuitorilor municipiului. „Au uitat ca sunt alesi. Când sa aiba si ei o activitate, s-au gândit sa faca o greva”, a afirmat Angela Zarojanu.

Aceasta a afirmat ca actiunea consilierilor PSD este de neînteles în conditiile în care protestul este anuntat când locuitorii Sucevei vor avea apa calda si caldura non-stop si la preturi mai mici ca urmare a eliminarii pierderilor.

Angela Zarojanu a mai spus ca alesii PSD ar trebui sa faca greva în fata Consiliului Judetean Suceava pentru ca proiectul „Suceava-Utilitati si mediu la standarde europene” gestionat de CJ este „în impas”.

Presedintele organizatiei municipale PSD Suceava, Virginel Iordache a declarat luni ca, alesii locali PSD Suceava vor organiza, joi, un protest în fata Primariei Suceava prin care vor sa atraga atentia primarului liberal Ion Lungu asupra situatiei din municipiu, în principal în ceea ce priveste lucrarile de modernizare a termoficarii, a curateniei sau a otravirii câinilor fara stapân.


Intră acum și în grupul de