„Traian Basescu incalca zilnic Constitutia. Prin simpla lui prezenta Constitutia este incalcata”


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc si-a exprimat miercuri speranta ca de aceasta data, Traian Basescu va pati precum vânatorul care fuge dupa doi iepuri si nu prinde nici unul, referindu-se la lansarea referendumului pentru votul uninominal si la campania PD pentru alegerile europarlamentare.

Acesta a declarat într-o conferinta de presa, ca prin lansarea referendumului pentru votul uninominal, presedintele Traian Basescu vrea sa „abureasca” din nou populatia, aducând o tema interna în campania pentru alegerile pentru PE. Mihai Aurel Steiciuc a spus ca de fapt Traian Basescu vrea sa deturneze discutiile despre problemele Parlamentului European pentru ca PD nu are ideologie, nu are idealuri europene si deci nu are ce spune poporului în campania electorala, dar si pentru ca sa scape de alegerile uninominale pentru ca PD nu are personalitati cu care sa câstige astfel de alegeri.

Viceliderul liberalilor a mai spus ca Traian Basescu vrea sa creeze astfel „avantaje nejustificate si nemeritate” pentru PD aratând ca în acest fel Constitutia este din nou încalcata de presedintele României.

„Traian Basescu încalca zilnic Constitutia. Prin simpla lui prezenta Constitutia este încalcata”, a spus vicepresedintele PNL Suceava care a adaugat ca presedintele a aratat în ultima perioada „toate partile slabe ale Constitutiei”.


Intră acum și în grupul de