Fotbal. Champions League » Asenal, o pretendenta serioasa la castigarea trofeului


Intră acum și în grupul de

Agentia France Presse noteaza ca echipa Arsenal, care a aplicat „o veritabila corectie” formatiei Slavia Praga, scor 7-0, în etapa a III-a a grupei H a Ligii Campionilor, a devenit una dintre pretendentele serioase la câstigarea competitiei, dupa un parcurs deja impresionant în grupe. Potrivit AFP, Arsenal, de neatins pâna acum pe teren, are asigurata calificarea în optimile de finala ale Ligii Campionilor, dupa victoria din meciul cu Slavia Praga, în grupa din care mai fac partea FC Sevilla si Steaua Bucuresti.

„În trei meciuri, Arsenal are tot atâtea victorii, înscriind 11 goluri, fara a încasa vreunul. Un bilant ce impresioneaza si îi impune pe englezi printre pretendentii la câstigarea trofeului Ligii Campionilor. Englezii au intrat deja în istorie, deoarece au egalat formatia Juventus Torino în ceea ce priveste cea mai categorica victorie obtinuta în Liga Campionilor de la înfiintarea competitiei în 1992/1993. O performanta ce poate constitui un cadou pentru antrenorul Arsene Wenger, care a împlinit luni 58 de ani”, scrie sursa citata.  
 
Messi este suparat pe scotienii de la Glasgow

Jucatorul lui FC Barcelona Lionel Messi a declarat ca este dezamagit de rezultatul de egalitate obtinut de echipa sa în meciul disputat în deplasare, cu Glasgow Rangers, scor 0-0, în etapa a III-a a grupei E a Ligii Campionilor. „Este incredibil. Glasgow nu a vrut sa joace fotbal. Au facut antijoc înca din primul minut. E foarte greu când joci împotriva unei astfel de echipe. Sunt foarte dezamagit ca nu am reusit sa înscriem în ciuda multelor ocazii de gol”, a comentat Messi.

În celalalt meci al grupei E, echipa germana VfB Stuttgart, fara Ciprian Marica, accidentat, a fost învinsa, pe teren propriu, scor 2-0, de formatia franceza Olympique Lyon.


Intră acum și în grupul de