FOTO Şofer rănit şi maşină distrusă după ce a intrat pe contrasens şi s-a lovit de un camion pe DN 2 la Spătăreşti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr a fost rănit, joi după amiaza, iar maşina în care se afla a fost avariată grav după ce a intrat cu autoturismul pe contrasens şi a lovit un camion.

accident camion autoturism dn2 (3)Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, un şofer conducea un  joi după amiaza un autoturism Renault Clio înmatriculat în Alba, pe DN 2, iar în zona localităţii Spătăreşti, din neatenţie, a intrat pe contrasens şi a lovit un camion încărcat cu materiale de construcţie.

În urma accidentul autoturismul a fost grav avariat, iar şoferul a rămas încarcerat.

La acest accident a intervenit modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, cu un echipaj pentru descarcerare şi unul SMURD.

 

Salvatorii au luat măsurile specifice în cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au scos bornele de la bateriile de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile.

Concomitent, a fost extras dintre fiarele contorsionate şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 21 de ani, conştient, cu traumatisme multiple.

Pompierii paramedici i-au acordat primul ajutor medical, după care l-au transportat la cea mai apropiată unitatate spitalicească, respectiv CPU (Centrul de Primire Urgenţe) Fălticeni.(N.B.)


Intră acum și în grupul de