Uitand de greselile trecutului, primarul Lungu cere competitorilor sa nu monteze bannere si corturi electorale fara autorizatie


Intră acum și în grupul de

Primaria municipiului Suceava a stabilit 30 de locuri speciale de afisaj electoral, din care 10 în zona centrala, pentru campania dedicata alegerilor pentru Parlamentul European din 25 noiembrie. Seful administratiei locale sucevene, Ion Lungu a declarat joi, într-o conferinta de presa ca îi roaga pe competitori ca în cazul în care intentioneaza sa monteze bannere sau corturi electorale, sa se prezinte la Primarie, pentru a obtine autorizatia necesara, fiindca altfel risca sanctiuni.

Pe de alta parte liberalul Ion Lungu împreuna cu Romica Andreica- acum deputat PLD, în campania D.A. din 2004, luati de „valul” alegerilor au amplasat un banner pe Casa de Cultura Suceava fara a detine autorizatie. Desi au existat amenintari din partea opozitiei, aflata la putere la acea vreme, ca vor fi amendati,  acest lucru nu s-a întâmplat.

În cadrul conferintei primarul Lungu a mai spus ca în timpul campaniei va da dovada de echidistanta fata de partidele politice. Campania electorala pentru euroalegeri începe vineri si se va încheia în data de 24 noiembrie. 


Intră acum și în grupul de