Un biciclist ce circula neregulamentar din nou victima a unui accident mortal


Intră acum și în grupul de

Dupa ce în urma cu doua zile un biciclist din Darmanesti a fost accidentat mortal pentru ca circula neregulamntar iar vizibilitatea era redusa, un nou accident a avut loc miercuri, în jurul orelor 18.45, pe D.N. 2E, în afara localitatii Pârtestii de Sus, identitate acestuia neputând fi înca stabilita. Potrivit IPJ echipa operativa deplasata la fata locului a constatat ca C. Nicolai, de 54 ani, din oras Solca, posesor al permisului de conducere pentru categoriile ,,A, BE si CE” din anul 1981, în timp ce conducea un autoturismul marca Mitsubishi, din directia Pârtestii de Sus spre Solca, a surprins si accidentat mortal o persoana de sex masculin a carei identitate nu a putut fi stabilita, care circula neregulamentar în aceeasi directie de mers, cu o bicicleta nesemnalizata corespunzator si fara a purta vesta reflectorizanta.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii continua cercetarile  în vederea identificarii victimei.

Semnalmente barbatului sunt: vârsta de aproximativa 40-45 ani, înaltime -1,73, corpolenta atletic-subtire, par blond, tuns scurt, fata ovala.

Îmbracaminte: o geaca imitatie piele de culoare neagra, o basca verzuie, pulover gri, camasa bleu, blue jeans si cizme din cauciuc de culoare verde.


Intră acum și în grupul de