Batran din Capu Codrului talharit de trei adolescenti de etnie roma


Intră acum și în grupul de

Un batrân din Capu Codrului a fost tâlharit de mai multi adolescenti de etnie roma. Potrivit IPJ Suceava, joi dimineata, la orele 7,30, politistii au fost sesizati despre faptul ca, în noaptea de 24/25.10.2007, autori necunoscuti au patruns în locuinta lui Orest C., de 84 ani, din localitatea Capu Codrului, comuna Paltinoasa si, prin violenta i-au sustras acestuia suma de 179 lei, i-au distrus geamurile casei si bucatariei, au luat din casa mai multe bunuri si produse alimentare si nealimentare în valoare de 250 lei.

Echipa operativa deplasata la fata locului a demarat cercetarile, constatând ca în noaptea  de 24/25.10. 2007,  un grup de circa 4-5 tineri cu vârste de aproximativ 14-16 ani, de etnie rroma, au patruns în locuinta lui Orest C.  pentru a sustrage mai multe bunuri. Fiind surprinsi de catre proprietar, acestia l-au lovit cu niste bâte, dupa care i-au sustras suma de 179 lei, bunuri alimentare si nealimentare, în valoare de aproximativ 250 lei si au distrus geamurile interioare si exterioare ale locuintei si ale bucatariei de vara, valoarea bunurilor distruse fiind de circa  170 lei.

Batrânul a fost transportat la Serviciul de Urgenta din cadrul Spitalului Gura Humorului si de aici la Spitalul Judetean Suceava.

Politistii au stabilit ca autorii infractiunii sunt: S.B., de 15 ani, S.I. de 12 ani si C.C. de 11 ani, toti din comuna Paltinoasa. Parchetul de pe lânga Judecatoria Gura Humorului a opinat ca minorii urmeaza a fi cercetati în stare de libertate, pentru  savârsirea infractiunilor de tâlharie si  distrugere,  întocmindu-li-se  dosar penal.


Intră acum și în grupul de