PC il acuza pe presedintele Romaniei pentru vrajba dintre partide si lipsa de toleranta


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele pe probleme organizatorice a PC, deputatul Corneliu Ciontu, si-a exprimat scepticismul cu privire la o posibila reformare reala a clasei politice din România odata cu introducerea votului uninominal, în varianta propusa de presedintele României, Traian Basescu. Acesta l-a acuzat pe presedinte, într-o conferinta de presa sustinuta joi, la Suceava de învrajbirea clasei politice si de încalcarea repetata a Constitutiei.

„Din punctul meu de vedere, România a intrat în criza politica la nici o luna dupa alegerile generale din 2004. Nu-mi amintesc de nici o perioada în care sa fi fost atâta lipsa de toleranta din partea unora sau a altora si atâta vrajba între partide.

Vinovat de toate acestea e doar Traian Basescu”, a explicat Corneliu Ciontu. Vicepresedintele PC a mai spus ca în cazul în care lui Traian Basescu i se va cere sa spuna ce a facut concret pentru poporul român nu va putea pune „nimic pe masa”. „Din cauza lui Traian Basescu nu mai putem vorbi în 2007 de separarea puterilor în stat si nici de stat de drept în România”, a mai spus Corneliu Ciontu.


Intră acum și în grupul de