PC Suceava are in sfarsit…presedinte la organizatia municipala Suceava


Intră acum și în grupul de

Dupa câteva luni în care a functionat fara conducere la nivel de organizatie municipala Suceava, cei de Partidul Conservator au decis sa-l numeasca în functia de presedinte pe omul de afaceri Ovidiu Ilisei. Acesta a fost „uns” în fruntea PC Suceava de presedintele interimar al organizatiei judetene, Costel Ignatescu si în prezenta vicepresedintelui la nivel national, deputatul Corneliu Ciontu.

Costel Ignatescuse asteapta de la noul lider local la o revigorare rapida a activitatii în cadrul organizatiei municipale si la intrarea în linie dreapta pentru obtinerea unui scor cât mai bun în alegerile euro-parlamentare. Ovidiu Ilisei este sucevean, membru al PC ( fostul PUR) din 2000, are 35 de ani si a participat în campaniile de alegeri din 2004, locale si generale ca membru al echipei de campanie. În momentul de fata Ovidiu Ilisei detine si functia de sef de campanie pentru Euro-alegerile din 25 noiembrie, misiunea sa fiind una foarte dificila în conditiile în care a preluat o organizatie care functiona doar pe hârtie iar scorul pe care trebuie sa-l obtina la alegeri este de 5  la suta.

„Analizele pe care le-am facut asupra evolutiei intentiei de vot a sucevenilor ne face sa credem ca vom avea parte de voturi cât sa ne atingem tinta. Functia de presedinte nu este o favoare ce mi s-a facut. Este onorant pentru mine dar ma si obliga în acelasi timp”, a spus noul presedinte al PC Suceava.


Intră acum și în grupul de