Trei persoane care vindeau haine contrafăcute au fost depistate de jandarmi în Ipoteşti


Intră acum și în grupul de

Jandarmii suceveni au depistat luni seara, pe raza localităţii Ipoteşti, trei bărbaţi care ofereau spre vânzare articole vestimentare inscripţionate cu numele unor mărci renumite şi care erau susceptibile de a fi contrafăcute.

haine confiscate (2)

„Articolele de îmbrăcăminte se aflau în portbagajul unui autovehicul cu care cele trei persoane s-au deplasat în mai multe zone ale localităţii cu scopul de a le comercializa”, a declarat Nicoleta Turculeț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Ea a menționat că jandarmii au constatat că bărbaţii au domiciliul în comuna Dumbrăveni şi că au vârsta de 23, 24 şi respectiv 42 de ani, iar în portbagajul maşinii au fost găsite 7 costume, 24 de cămăşi și 11 perechi de pantaloni.

Articolele vestimentare au fost confiscate, iar cei trei bărbați au fost predați serviciului specializat din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

haine confiscate (1)

„Jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava. (Mihaela Tcaciuc)

 

 

 


Intră acum și în grupul de