FOTBAL. LIGA III-a » Cetatea Suceava in cautarea celei de-a 12-a victorii


Intră acum și în grupul de

Fotbalistii sucevenii ai Cetatii au ocazia sa puncteze, în a 12-a etapa a seriei I a Ligii a III-a de fotbal, înca o victorie. Fara prea mult stres, ei pleaca de vineri spre  Bacau, mai precis spre Târgu Bujor, pentru întâlnirea de sâmbata cu „Bujorul” din localitate, echipa ce se „necajeste” pe ultima pozitie în clasament. Partida de mâine va avea asadar adversare lidera Cetatea Suceava,  neînvinsa în 11 etape, cu 33 de puncte, si codasa seriei, Bujorul Tg Bujor, formatie care n-a strâns de la începutul campionatului decât 7 puncte.

Meciul se va desfasura cu o zi mai târziu decât restul partidelor Ligii a III-a, solicitarea de amânare fiind facuta de gazde.

Raraul Câmpulung si Juventus Falticeni, celelalte doua echipe sucevene din Seria I,  ramân vineri acasa pentru întâlnirile  ce le au de disputat cu Cetatea Tg. Neamt, respectiv Pambac Bacau. Niciuna dintre ele, însa,  nu va avea meciuri usoare,  pentru ca vor juca cu adversare cotate în pozitii superioare ale clasamentului. De furca vor avea mai tare falticenenii lui Ovidiu Murariu, ce intra în teren sa tina piept echipei de pe locul doi, în trena liderului Cetatea.


Intră acum și în grupul de