Un pluton de 27 biciclisti in frunte cu Gheorghe Flutur a dat start campaniei electorale a PLD


Intră acum și în grupul de

Presedintele executiv al PLD, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a lansat, vineri, la ora 10, startul în campania electorala pentru Parlamentul European, fiind în fruntea unui pluton de 27 de biciclisti care a plecat din centrul Sucevei spre Vest. Cei 27 de biciclisti, condusi de Gheorghe Flutur, au fost echipati în geci de culoare portocalie, culoarea partidului, aveau pe cap sepci cu numele câte unei tari membre a Uniunii Europene.

Senatorul Flutur, cu un steag al UE montat la bicicleta a plecat primul în aceasta caravana, iar dupa o usoara dezechilibrare, a prins viteza, coloana îndreptându-se spre Gura Humorului, fiind deschisa de un autoturism dotat cu difuzoare puternice din care se auzeau mesaje pro-PLD, rostite chiar de presedintele Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur.

„Am dat startul spre Vest”, a spus Gheorghe Flutur care a precizat ca destinatia finala este Bruxelles. Gheorghe Flutur a mai declarat ca este bucuros ca, în calitate de sef al campaniei electorale a PLD, poate da startul campaniei chiar de la el de acasa, din Suceava. Coloana de biciclisti a fost însotita de autoturisme din care se difuzeaza mesaje electorale dar si imnul de campanie al PLD, versurile acestuia fiind scrise de Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de