FOTBAL » FC Barcelona este dispusa sa renunte la Ronaldinho


Intră acum și în grupul de

Conducerea clubului spaniol de fotbal FC Barcelona nu se mai opune total ideii de a se desparti de brazilianul Ronaldinho, scrie „Gazzetta dello Sport” în editia sa de vineri.
Cotidianul sportiv italian, citat de Rompres, precizeaza ca presedintele Barcelonei, Joan Laporta, care a refuzat pâna acum orice tentativa de negociere cu formatia AC Milan pentru transferul Ronaldinho, ar fi acum dispus sa-l cedeze pe brazilian, în perioada de „mercato” din luna ianuarie. Conducatorul gruparii catalane ar fi luat aceasta decizie din cauza formei slabe a lui Ronaldinho din acest debut de sezon, precum si a comportamentului brazilianului în afara gazonului.

De asemenea, forma buna a argentinianului Messi, noul idol de pe Camp Nou, si aparitia unei noi vedete la orizont, mexicanul Giovani Dos Santos, sunt alte doua motive pentru care Laporta ar putea renunta la „Dinho”.

Ronaldinho, aflat sub contract cu FC Barcelona pâna în 2010, este evaluat de catalani la 60 milioane euro. AC Milan va avea însa o concurenta serioasa, de serviciile fotbalistului sud-american fiind foarte interesata si formatia engleza Chelsea Londra, adauga „Gazzetta dello Sport”.

 


Intră acum și în grupul de