Cupa UEFA » Am fost mai buni decat Villarreal!


Intră acum și în grupul de

Atacantul român Adrian Mutu considera ca echipa sa, Fiorentina, merita victoria în partida încheiata la egalitate, 1-1, joi seara, pe terenul formatiei spaniole Villarreal, în cadrul Grupei C a Cupei UEFA. „Îmi pare rau pentru aceasta remiza deoarece, dupa parerea mea, am jucat mai bine decât ei. Îmi spuneti ca as fi fost în cursa pentru Balonul de Aur daca as fi jucat în Liga Campionilor? Poate ca da, însa acum suntem în Cupa UEFA si trebuie sa dam tot ceea ce putem în aceasta competitie”, le-a declarat Mutu ziaristilor, la finalul jocului de pe „El Madrigal”. 

„Briliantul” a fost coautor al golului echipei sale, servindu-l ideal pe atacantul Bobo Vieri, în minutul 48. Fiorentina  a reusit sa mai înscrie de doua ori, prin Mutu si Vieri, ambele goluri fiind anulate însa, în mod eronat, de arbitru, pe motiv de ofsaid. „Ne-au fost anulate doua goluri, iar la cel înscris de Villarreal am vazut un fault. Sunt multumit, însa, de jocul echipei mele si ne întoarcem acasa cu un moral ridicat. Daca vom juca în continuare cu acelasi spirit, putem ajunge departe”, a spus, la rândul sau, antrenorul italienilor, Cesare Prandelli.

Presa spaniola recunoaste superioritatea italienilor, agentia EFE, citata de Rompres, precizând ca „Villarreal a reusit sa salveze un punct în fata Fiorentinei, care a fost mai buna”. „Echipa italiana a demonstrat înca de la început ca va fi un rival complicat pentru gruparea spaniola. Vieri si Mutu au început în forta, dovedindu-se foarte periculosi pentru poarta lui Diego Lopez”, scrie EFE.  „Fiorentina a asfixiat-o pe Villarreal cu contrele sale, la care elevii lui Manuel Pellegrini au fost incapabili sa raspunda ”, precizeaza, la rândul sau, „Marca”, ziarul iberic, recunoscând cu sportivitate ca „arbitrul a anulat mai întâi un gol al lui Vieri, pentru un ofsaid inexistent”.


Intră acum și în grupul de