PNL Suceava a muncit pentru Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur, dar acestia „ne-au vandut in 2006”


Intră acum și în grupul de

Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat, duminica, la Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL Suceava ca alegerile europarlamentare „sunt umbrite” de referendumul pentru votul uninominal convocat de presedintele Traian Basescu desi acesta nu doreste vot uninominal. Acesta a precizat  ca prin asumarea raspunderii pe votul uninominal mixt, PNL arata ca este un partid responsabil care nu se agata de guvernare, afirmând ca liberalii stiu când sa poarte papion si când sa-si suflece mânecile. Se pare ca acum este vremea suflecatului mânecilor deoarece Ion Lungu a solicitat membrilor PNL Suceava „implicare totala” în campania electorala pentru alegerile europarlamentare.

În cadrul aceleiasi sedinte, vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a spus ca în judetul Suceava, PNL are în continuare ca principal adversar politic PSD, cât îl priveste pe Traian Basescu, acesta este dusman al liberalilor iar PD este o masa de manevra a lui Traian Basescu.

Aurel Steiciuc a mai mentionat ca nici PLD nu reprezinta o amenintare, ci doar senatorul Gheorghe Flutur, care însa „e din ce în ce mai palid si va deveni invizibil”.

Si presedintele Agentiei Nucleare, Valica Gorea, vicepresedinte al PNL Suceava, a fost prezent la Delegatia Permanenta, unde a spus ca în 2004, PNL Suceava a muncit pentru Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur, dar acestia „ne-au vândut în 2006” iar electoratul trebuie sa stie aceste aspecte. 


Intră acum și în grupul de