Individ periculos arestat preventiv după ce și-a înjunghiat iubita însărcinată. El a mai stat după gratii, timp de 15 ani, pentru că și-a omorât soția


Intră acum și în grupul de

Un individ foarte periculos a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea tentativei la infracţiunea de omor calificat, după ce și-a înjunghiat iubita însărcinată drept în pântece. Bărbatul a mai stat după gratii, timp de 15 ani, pentru că și-a omorât soția, în 1991.

cutit

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, un individ pe nume Melu Goleanu, din Broșteni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind suspect în cazul unei tentative de omor.

Procurorii suceveni au arătat că luni după-amiază, 8 februarie, polițiștii din Broșteni au fost sesizați că o femeie din satul Holdița s-a autoaccidentat, „căzând într-un cuțit”.

În momentul în care polițiștii au ajuns la locuința victimei au observat că cele sesizate se confirmă, femeia susţinând că s-a tăiat cu cuțitul din greșeală, pe fondul consumului de alcool.

Însă, a doua zi, după efectuarea unei examinări medico-legale, s-a stabilit că femeia are multiple plăgi tăiate-înjunghiate.

„La data de 8 februarie 2016, inculpatul Melu Goleanu a exercitat multiple acte de violență cu un cuțit și cu un corp contondent dur, în zone vitale, asupra numitei B.M.G., persoană însărcinată, cu intenția de a-i suprima viața”, au declarat anchetatorii.

Aceștia au mai arătat că în 1991 individul a mai fost condamnat pentru săvârşirea unei infracțiuni de omor, iar în 2006 a fost eliberat din penitenciar. (Mihaela Tcaciuc)

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de