Tineri agresați în fața unui restaurant din Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din municipiul Suceava, unul de 21 de ani şi celălalt de 22 de ani, au reclamat în noaptea de duminică spre luni polițiștilor suceveni că au fost ameninţaţi şi agresaţi în faţa unui restaurant din localitate.

bataie_scandal

Polițiștii au stabilit că cei doi au fost agresați la plecarea din local, pe aleea dintre restaurant şi terasa exterioară, de doi tineri din comuna Dărmănești.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 15.02.2016, în jurul orei 01.00, tânărul de 21 de ani însoţit de doi prieteni, respectiv cel de 22 de ani şi un alt tânăr din comuna Todireşti, s-a deplasat la un restaurant din municipiul Suceava unde a consumat băuturi alcoolice, iar la plecare, pe aleea dintre restaurant şi terasa exterioară, cei doi au fost ameninţaţi şi agresaţi de alţi doi tineri, unul de 22 de ani şi celălalt de 20 ani, ambii din comuna Dărmănești”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Polițiștii suceveni au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „ameninţare”. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de