Cușnir: ”PDL, această cioară revopsită în porumbel, vrea să continue falimentarea Sucevei”


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PSD Suceava, Dan Ioan Cusnir, sustine o conferinta de presa la sediul partidului.

dan ioan cusnir

Dan Ioan Cusnir:

”Cu Ion Lungu in fruntea urbei, am ajuns la sapa de lemn si limbaj de lemn. PDL, această cioară revopsită în porumbel, vrea să continue falimentarea Sucevei. Cioara politica PDL sustine ca societatea civila vrea alegeri in doua tururi si intinerirea clasei politice. Dar in realitate, reface lantul de iubire cu Lungu.

Să ceri schimbarea clasei politice și să il suștii pe expiratul Lungu e ca și cum ai vedea la magazinele second hand anunțuri cu <<Am primit marfă nouă>>. PSD va recastiga CJ cu un om tanar si Primaria Suceva, tot cu un tanar si un profesionist nascut si educat in Suceava.

In perioada 2012-2014, Lungu  a facut eforturi disperate de a intra in PSD. Fara acordul PSD, s-a cocotat pe bannerele electorale cu Victor Ponta, cu gandul ca asa va fi primit in PSD. Organizatia noastra l-a respins asa cum un organism sanatos elimina parazitii.

In anii 101-103, Traian, imparatul romanilor, a facut un pod peste Dunare pentru ca a apelat la specialisti. Lui Lungu i-au trebuit 3 ani si cateva milioane de euro pentru a consolida podul peste Suceava. El le stie pe toate si nu inteleg de ce nu a largit podul la vremea respectiva. Cred ca nu a vrut sa il supere pe colegul sau de gradinita, Ioan Balan, atunci cand a spus ca vrea un pod nou peste Suceava.

Lungu si servilul CL au transformat o gradinita in sediu de partid. Primarul, in complicitate cu CL, i-a dat presedintelui PNL Ion Lungu sediul de pe Alea Trandafirilor  din Suceava.

Peste tot in lumea asta un loc intr-o sala polivalenta costa cam 2500 de euro. Lungu vrea sa construiasca o sala care sa coste 4000 de euro un loc.

Lungu ne convinge ca sportul e act de cultura. O noua pacaleala adusa de Lungu pe banii sucevenilor e aceasta sala polivalenta.

Juriul care a stabilit capitala europeana culturala a desfiintat ideea lui Lungu cu sala polivalenta. Oare nu era mai bine sa ne folosim de specialisti? CL ar trebui sa anuleze strategia culturala a Sucevei si viitorul primar sa intocmeasca o strategie culturala demna de un oras european.

PDL-ului, revopsit in PNL, si lui Lungu nu le pasa de suceveni. Au falimentat Termica si acum sunt la mana unui operator privat. Au falimentat RADP, iar drumurile in Suceava sunt reparate de firme din Botosani. Au adus TPL in pragul falimentului. Avem obligatia sa stopam deszvoltarea acestei vaduve negre din Suceava. De la Bucovina Tex, de la Mopan a fost trimis la plimbare in interesul cetatenilor. Mai e un singur pas sa il trimitem la plimbare si de la primarie.

Dorneanul Pardau si humoreanul Flutur au decis cine va fi primarul Sucevei. Surpriza vine de la botosaneanul Balan care il sustine neconditionat pe Lungu. Desi stie ca daca Lungu e primar, bucuria lui de a mai locui in Suceava se micsoreaza. 7 din 10 suceveni nu il mai vor pe Lungu primar. Suceava nu mai are nevoie de experimente, ci de un om nascut si educat aici. Luptam pentru Suceava sau ne predam? Asta e intrebarea!

In nici o sedinta de BPJ nu s-a discutat de banerre in care Lungu sa apara cu Ponta.

Decat sa facem ca alte partide, sa cadem in ridicol, cand unii tot bateau din piciorus si altii au reusit, preferam sa asteptam.

Saptamana asta lansam candidatii pentru zona Siret si Humor, iar saptamana viitoare vom lansa candidatii pentru zona Suceava. Noi nu facem teatru. Cand anuntam candidatul va fi cel care il reprezinta pe suceveni. Abordarea corecta e cine e acel om care sa aiba educatia sa le faca bine sucevenilor. Si asa gandim noi.

PSD s-a ars odata in 2004 cu un sondaj care nu a fost facut profesionist. Eu cred ca am invatat din greseli si sondajul facut acum e unul profesionist.”


Intră acum și în grupul de