Un vicovean s-a izbit cu masina intr-un copac de pe marginea drumului


Intră acum și în grupul de

Un tânar din Vicov a intrat cu masina într-un copac din cauza vitezei si a drumului umed. Potrivit IPJ Suceava, duminica seara, în jurul orelor 22.45, pe DN2E în afara localitatii Marginea, C. Ilie, în vârsta de 27 ani, din oras Vicovu de Sus, posesor al permisului de conducere categoriile „A,B,B+E,C,CE” din 2004, în timp ce conducea autoturismul marca Peugeot 607, pe fondul neatentiei si neadaptarii vitezei la un carosabil umed, a derapat, pierzând controlul asupra directiei de mers, iesind în decor si izbindu-se de un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului conducatorul auto precum si minora P.V. de 16 ani, din comuna Straja, pasagera în autoturism, au fost raniti, având diagnosticele ”plaga contuzo-frontala parietala stânga”, respectiv „hematom parieto-occipital stâng, contuzie coloana cervicala si contuzie treime inferioara gamba dreapta”.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de