FOTBAL » Lacatus, prezentat oficial ca principal la Steaua


Intră acum și în grupul de

Tehnicianul Marius Lacatus a fost prezentat oficial, luni, în cadrul unei conferinte de presa, în functia de antrenor principal al echipei Steaua Bucuresti, fostul international înlocuindu-l pe italianul Massimo Pedrazzini, care va ramâne secund.

„Este o zi importanta pentru mine. Mi-am dorit sa devin antrenor la Steaua si visul mi-a fost îndeplinit. Depinde numai de noi, cei din staff-ul tehnic, si de rezultate cât vom ramâne la Steaua”, a declarat Lacatus.
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a spus ca nu credea ca Lacatus are o asa mare dorinta de a antrena gruparea „ros-albastra”. „Era moral ca lui Marius Lacatus sa i se ofere sansa de a antrena Steaua. A fost visul lui. Nu credeam ca are o asa mare dorinta de a antrena Steaua. Lacatus este cel mai mare simbol al Stelei. Fostul portar Helmut Duckadam va lucra în club, cu Adrian Ilie la mangement. În proportie de 90 la suta va veni si Emeric Ienei pe postul de director tehnic. El mai vrea sa se gândeasca, mi-a cerut timp de gândire”, a afirmat Gigi Becali.


Intră acum și în grupul de