5000 de oameni au fost pe stadion pentru un ultim „ramas bun” lui Nicolae Dobrin


Intră acum și în grupul de

Peste 5000 de oameni au venit luni, dimineata pe stadionul din Pitesti la ceremonia funerara a lui Nicolae Dobrin. Au venit sa-si ia ramas bun de la „Gâscanul” care i-a încântat cu fotbalul si i-a  facut sa-l respecte ca mare fotbalist si ca om. N-a contat nici ploaia care cadea ieri deja de 24 de ore, pentru ca sutele de pitesteni si admiratori ai lui din toate colturile tarii, cei care i-au vazut magia din dribling numai la televizor, oficiali, prieteni sau simpli cunoscuti sa nu fi fost acolo, pentru un ultim omagiu.

Un moment deosebit a fost cel dinainte de începerea ceremonialului când galeria FC Arges a scandat numele lui Dobrin si a cântat în memoria marelui fotbalist. Sute de coroane si mii de buchete de flori au fost depuse în tribune si pe marginea terenului.

În aplauzele ce au durat minute în sir, sicriul a fost coborât din loja de la tribuna oficiala (urcat acolo din cauza ploii) de o garda militara si depus la centrul terenului în timp ce naistul Gheorghe Zamfir a cântat pentru Dobrin si cei de fata.

În negru, Rica Raducanu nu mai râdea si nu mai facea glume deocheate. Suferea . Într-o perioada în care prietenii sunt din ce în ce mai rari, Dobrin a fost mereu un prieten bun. Eu nu suport mortii, nu suport sa îl vad mort pe Dobrin. Ma gândesc la faptul ca Dumnezeu l-a chemat prea repede la El. Dumnezeu sa-l odihneasca în pace!”, a spus fostul portar al Nationalei.

„Printul din Trivale”, a fost înmormântat luni. Avea 60 de ani si nici o functie prin FRP sau LPF. Doar o mare dragoste pentru FC Arges, multi prieteni în jur si oameni care l-au iubit cu adevarat nu numai pentru ca a fost un fotbalist unic.


Intră acum și în grupul de