USV a stabilit orarul consultaţiilor gratuite pentru liceeni în vederea susţinerii Bacalaureatului


Intră acum și în grupul de

Consultaţiile gratuite în vederea pregătirii liceenilor pentru susţinerea examenului de Bacalaureat, organizate de Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava, vor începe la sfârşitul lunii februarie, fiind stabilit deja orarul acestor cursuri.

usv (2) liceenilor

Potrivit unui comunicat de presă al USV,  cadre didactice de la USV vor oferi consultații elevilor de liceu în vederea pregătirii pentru susținerea examenului de bacalaureat, iar orarul de consultații gratuite este disponibil la adresa www.usv.ro, prin accesarea butonului „Consultații bacalaureat”.

Sursa citată precizează că disciplinele pentru care se organizează cursuri de pregătire sunt Limba şi Literatura română, Matematică, Informatică, Fizică, Istorie, Filosofie, Geografie, Logică şi Economie.

“Întrucât conținuturile vizate sunt din toți cei patru ani de liceu, la pregătire vor putea participa nu doar elevii claselor a XII-a, ci și din clasele anterioare”, se arată în comunicatul USV.

Totodată, se precizează că aceste consultaţii gratuite sunt concepute sub forma unor module interactive şi  vor putea fi personalizate în funcție de nivelul de pregătire al elevilor participanți, iar programul de pregătire organizat de USV  pentru elevii de liceu   se înscrie în cadrul acțiunilor organizate de instituţia academică suceveană pentru îmbunătățirea rezultatelor obținute la examenul de bacalaureat.

“Prin profesionalismul profesorilor săi, USV dorește să contribuie la obținerea unor rezultate notabile de către elevii de liceu din Suceava și din județele învecinate”, se mai arată în comunicatul de presă al USV.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de