FOTBAL.Comisia de disciplina a AJF » „Galbene” multe, spectator violent si substituiri de jucator


Intră acum și în grupul de

În ultima sedinta a Asociatiei Judetene de Fotbal au fost discutate zece cazuri.

> La jocul Nord Bucovina Fratautii Noi – Avântul Volovat, din Liga a V-a, echipa gazda a primit 5 cartonase galbene. Comisia a hotarât sanctionarea ei cu penalitate sportiva în suma de 50 de lei pentru conduita nesportiva a jucatorilor.

> La jocul Avântul Frasin – Moldova Draguseni, din Liga a V-a, a fost eliminat, de la oaspeti, în min. 67,  jucatorul Alin Grumazescu, pentru hent intentionat. El a fost suspendat astfel pentru o etapa si a primit 20 de lei penalitate sportiva.

> La partida Juventus II Falticeni – Unirea Boroaia, din Liga a IV-a, juniori, echipa Unirea Boroaia a fost penalizata cu 5 cartonase galbene. Comisia a hotarât în consecinta o penalitate sportiva de 50 de lei.

> La meciul Juventus II falticeni – Unirea Boroaia, din Liga a IV-a, seniori, jucatorii oaspeti au primit, de asemenea, 5 cartonase galbene, sanctiunea aplicata fiind penalitate sportiva de 50 de lei pentru aceeasi conduita necorespunzatoare.

> La jocul Florconstruct Patrauti – Zimbrul Siret, seniori, din Liga a IV-a, jucatorul Alex Tablan de la Siret a fost eliminat pentru cumul de cartonase. Comisia AJF a hotarât suspendarea lui pentru urmatoarea etapa si 20 de lei penalitate sportiva.

> La jocul Bucovina Badeuti – Minerul Iacobeni-Ciocanesti, din Liga a IV-a, a fost eliminat de la gazde jucatorul Vasile Ioneac, pentru cumul de cartonase, masura luata fiind suspendarea pentru o etapa si penalitate de 20 de lei.

> La meciul CSM Raraul II C-lung – Victoria Solca, echipa oaspete nu s-a prezentat. Comisia a omologat rezultatul de 3-0 în favoarea Raraului si a sanctionat Victoria Solca, care este la al doilea meci nejucat, cu penalitate de 200 de lei, cheltuieli de organizare catre CSM Raraul II C-lung

> La partida Plesul Bogdanesti – Bistrita Brosteni, din Liga a V-a, echipa din Brosteni nu s-a prezentat. În justificarea neprezentarii, au adus o adeverinta de la Politia din Borca, din care a rezultat ca autovehiculul cu care faceau deplasarea s-a defectat si nu a putut fi reparat în timp util. Comisia a omologat rezultatul de 3-0 pentru Plesul Bogdanesti, în timp ce Bistrita a primit avertisment, obligând-o la plata celor 200 de lei, cheltuieli de organizare pentru gazde.

> La jocul Recolta Fântânele – Locomotiva Dornesti, din Liga a V-a, în urma unui fault comis în min. 75 de un jucator de la Locomotiva, un spectator a intrat pe teren si a  lovit un jucator din aceasta echipa. Comisia a sanctionat AS Recolta Fântânele cu o penalitate de 200 de lei.

> La meciul Bradul Putna – Avântul Todiresti, juniori, Liga a IV-a, antrenorul echipei gazda a contestat dupa meci dreptul de joc al lui Mihai Morar, de la Avântul, pe motiv de substituire. În urma confruntarii, arbitrul întâlnirii a considerat ca fotografia din legitimatie nu corespunde cu cel în cauza, prezentând actul la Comisie. S-a hotarât astfel admiterea contestatiei introdusa de Bradul Putna, omologarea rezultatului partidei cu 3-0 pentru Bradul si sanctionarea echipei Avântul Todiresti cu avertisment si penalitate sportiva de 100 de lei.


Intră acum și în grupul de