Un polițist din Coşna, aflat la cumpărături în Piața Mare din municipiul Suceava, a prins o femeie care a furat banii unei bătrâne


Intră acum și în grupul de

Un polițist în vârstă de 33 de ani, şef adjunct în cadrul Postului de Poliţie Coşna, aflat la cumpărături în Piața Mare din municipiul Suceava, a prins o femeie care a furat banii din portofelul unei bătrâne de 76 de ani, din comuna Dărmăneşti.

Irimia Pavel Cosna
Irimia Pavel

Poliția Județeană a informat că vineri, în jurul orei 10:30, Irimia Pavel de 33 de ani, agent şef adjunct de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Coşna, aflat în timpul liber pe raza municipiului Suceava, a sesizat faptul că a reţinut o persoană de sex feminin care a comis un furt în Piaţa Agroalimentară Centrală din municipiul Suceava.

Potrivit unui comunicat al Poliției, agentul a observat o persoană de sex feminin care a sustras din portofelul aflat într-o sacoşă, ce aparţinea unei bătrâne, o sumă de bani, pe care imediat a pus-o în buzunarul stâng al hainei sale, încercând să fugă.

Poliţistul a intervenit imediat şi a reţinut persoana în cauză, după care a solicitat sprijinul colegilor din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava.

Abia după ce poliţistul i-a atras atenţia bătrânei cu privire la cele întâmplate, aceasta şi-a dat seama că îi lipsesc banii.

„Poliţiştii au stabilit că persoana vătămată are 76 de ani şi este din comuna Dărmăneşti, iar persoana reţinută şi suspectă de comiterea furtului este o femeie de 37 ani, din municipiul Suceava, care a fost condusă la sediul poliţiei pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei”, se arată în comunicatul Poliției.

Femeia în vârstă de 37 de ani este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de