Acasă Actualitate Bunuri de 30.000 de euro furate din Italia, găsite în locuința unui...

Bunuri de 30.000 de euro furate din Italia, găsite în locuința unui tânăr din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Mai multe bunuri în valoare de aproximativ 30.000 de euro au fost găsite în locuința unui tânăr de 28 de ani, din municipiul Fălticeni, în urma unor percheziții.

perchezitii 5



Potrivit IPJ Suceava, polițiștii Biroului Investigații Criminale Fălticeni au stabilit faptul că în cursul lunii ianuarie 2016 doi tineri de 28 de ani, ambii din municipiul Fălticeni, în timp ce se aflau într-o localitate din Italia, au sustras dintr-un club aparatură electronică, iar din altă locație mai multe invertoare pentru panouri solare.

Polițiștii au arătat că bunurile furate au fost transportate în România, la domiciliul unuia dintre tineri, iar din acest motiv în cursul zilei de marți au efectuat o percheziție domiciliară.

„În baza mandatului emis de Judecătoria Fălticeni, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unuia dintre autori, ocazie cu care au fost identificate și ridicate bunurile sustrase, valoarea estimativă a acestora fiind de circa 30.000 de euro”, se menționează într-un comunicat al Poliției Județene.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și furt calificat în formă continuată, ce va fi soluționat procedural. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version